Poëzie schrijven

Ben je iemand die graag schrijft? Dan zou je kunnen denken aan poëzie schrijven. Het is een mooie manier van schrijven en veel mensen kunnen hier hun leven in kwijt. Bijvoorbeeld het leren kennen van een nieuwe liefde, een mooie droom, een liefde die voorbij is gegaan, alles kan in poëzie worden geschreven. Sommige mensen zijn erg goed in poëzie schrijven, zij schrijven op alle kaarten die zij wegdoen een aantal woorden aan poëzie. Je kunt ook poëzie schrijven op aanvraag. Als mensen een mooi stukje zoeken voor op een kaart dan kunnen ze bij je aangeven waar het over moet gaan en kun je hier wat moois van schrijven. Als je het in je hebt is het mooi om daar gebruik van te maken. Er is zoveel moois wat je met poëzie mooi kunt verwoorden.

Probeer het maar eens uit of je poëzie kunt schrijven. In het begin vind je het misschien lastig, maar het is de moeite waard eens te proberen en dan ontdek je vanzelf of het een manier is waar je van houdt. Als het je goed af gaat maak er dan vaker gebruik van zodat je gaat ontdekken hoe mooi het is als je andere mensen wat laat lezen van je. Anderen zullen vaak vragen naar meer omdat ze het mooi vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>